Aloin tässä päivänä muutamana tehdä pientä peitettä, mutta langan väritys ja valisemani silmukat eivät vain tuottaneet lainkaan vauvamaista tulosta. Siis vauvan peittoa ajattelin jälleen, kun se ensimmäinen versio on niin...miten sen sanoisi...se kaikkea muuta kuin hempeä ja herkkä.

No, koska tästäkään ei lopulta näyttänyt tulevan juuri sen parempaa peitettä, niin päätinkin tehdä siitä laukun. Eli vauvanpeitteestä laukuksi. Tai pussukaksi. Ihan hyvä idea, vaikka tuo pussukka onkin lähinnä "käsityöpussukka". Eli kevytrakenteinen. Jos muistatte vanhoilta ajoilta niitä sellaisia, johon koulussa laitettiin puolivalmiit käsityöt odottamaan.

No, tämä oli taas hauska yritelmä ja opin tie. Opin tekemään simpukkareunuksen ja tuollaisia tavallisia kukkasia. Ihan vahingossa laukkuun tuli myös tuo nauhakuja valitsemani kuvion takia. Ihan nauratti, että miten sattuikin. Mutta tekevälle näemmä sattuu. Opin myös yhdistämään paloja yhteen ja muutenkin opin monivaiheisuutta ja ehkä kärsivällisyyttä. Nyt en niin hanakasti halua heti valmista. Voin tehdä yhtä työtä vaikka kolmenakin päivänä, jopa neljänä!! :D

 

_DSC9504%20%283%29.jpg