_DSC6926.jpg

Täällä olisi sinkkunainen, joka kaipaa rakkauden opetteluun testimiestä.

Rakkaus on laji, jota on hyvin vaikea oppia ihan vaan yksin kotona nököttäessä ja virkkuukoukkujen kanssa touhutessa. Tarvitsemme siis oikean suhteen tai "testisuhteen", ihan miten vaan, jossa voimme koetella rakkaustaitojamme ja tuoda päivänvaloon myös niitä varjojamme tai toisin sanottuna - tunnehaavojamme.

Rakkaustaidot, siis sellaiset rakkaudelliset ihmissuhdetaidot kun eivät tahdo oikein osaa kasvaa missään muussa kuin ihmissuhteessa. Niitä voi toki opetella kirjoista, eli itseään voi opetella tuntemaan psykologisesti. Yksin voi ja kannattaa opetella olemaan ja itseään sillä tavoin kannattelemaan, mutta...ei, eheytyminen onnistuu kuitenkin parhaiten vain suhteessa toisiin.

Suhteeksi toki käy ihan mikä tahansa suhde. Suhde lapsiin, suhde ystäviin tai suhde työkavereihin. Pääasia, et suhteen osapuolet ovat ihmisiä. Näen kuitenkin itse niin, että parisuhde on se kaikkein paras ja samalla haastavin suhde, jossa ihminen joko kasvaa tai taantuu. Noissa muissa suhteissa saatamme olla helpommin roolien vankeina, ja siksi kehittyminen estyy.

Parisuhde on paras ihmisyyden mittari, koska siihen latautuvat kaikki meidän tunnelukkomme ja lapsuuden haavat. Ja siinä ne haavat myös korjaantuvat hissukseen tai sitten ikävä kyllä...syventyvät. Siksi parisuhde on todella riskialtis. Ja siksi se myös pelottaa.

Mutta haen kuitenkin tällä ns."leikkimielisellä" ilmoituksella testimiestä itselleni. Etsin taitavaa tunnelukkojen avaajaa, mutta samalla myös niiden korjaajaa. Etsin ihmistä, joka jo tuntee itseään paljon, ja joka ymmärtää, että meillä on ne varjomme.

Hän ei ota asioita henkilökohtaisesti joka käänteessä, sillä hän tietää, että moni tunne nousee menneestä. Hän ei myöskään juokse karkuun, sillä hän on niin utelias, että haluaa selvittää ongelmat mahdollisimman nopeasti.

Eli, sinä "testimies" siellä, joka haluat eheyttää itsesi rakkaudessa olemalla ihan oikeassa suhteessa, ota yhteyttä!