Sain kuvani Suomen Luonto- lehteen. Se siis myytiin sinne Vastavalon kautta ja nyt olen ihan innoissani. Olen niin pienestä iloinen. Jotkut kuvaajat myyvät kymmeniä (ehkä satojakin?) kuvia vuodessa ja minä rassukka, kun saan yhden kuvan kaupaksi, niin johan riemu repeää :D No, on pari mennyt aiemminkin kaupaksi, mutta siis, en todellakaan osaa tehdä myyviä kuvia. Silti tykkään olla kuvatoimistossa, koska siellä saa opastusta ja sitten sinne kun laittaa kuvan, tulee panostettua kuvan laatuun ihan eri tasolla kuin ehkä muuten jaksaisi.

Mut tää ihana kuva kyllä ansaitsi tulla ja mennä luontolehteen - ja ihan pääkirjoituksen alustaksi. Kuvassa ihan ihka aito loppukevään eli toukokuun mieletön lumisade. Värejä on muokkailtu vähän, mut sade on ehta ja aito.

Osaan iloita pienestä ja se on yksi parhaita puoliani. <3 Tässä iloni aiheuttanut kuva, joka kieltämättä on yksi parhaimmista tilannekuvistani luonnosta. Ehkä jopa paras. Tosin tässä ohjelmassa kuva hitusen menettää voimaansa huonon laadun vuoksi. Nooh...

lumisade.jpg3.jpg