..... tai sitten kerin vaan lampaan....hahaa....Suuri teokseni on sitten tullut painosta ja huh...olinpas minä jotenkin pettynyt sen ulkoasuun, jonka siis suunnittelin täysin itse. Hah...kun sitä haluaa olla niin "minä itte" -tyyppi, niin siitä saa sitten maksaa myös jonkin verran. Mikään ei tuntunut olevan oikein kohdallaan siinä opuksessa. No ne runoset olivat siellä mihin ne jätin., mut oli sinnekin virheitä jäänyt aika monta ja kylläpäs ne osaavat ärsyttää mieltä. Pitää kysyä vielä painofirmalta, onko mitään enää tehtävissä Asiantilan korjaamiseksi.... vai alanko värkätä hetimiten uutta loistoteosta  :)

Täähän oli vaan sellainen harjoituskappale. Muutenkin saisin olla paljon itsekriittisempi...toisaalta olen yli ja toisaalta ali. Riippuu siitä, et mitä milloinkin teen...jos pitää puurtaa, annan itselleni vapauksia, mut sitten työn tulosten suhteen olen järkähtämättömän tarkka. Miten nämä kaksi ominaisuutta nyt sitten yhdistää niin että saa tyytyväisekse ne molemmat Tuitsulit, Tuitsu-taiteilijan ja Kriitikko-Tuiren.

Mutta....kunhan aikaa kuluu, niin alan hyväksyä tämän kirjan varmasti kaikkine pikkuvirheineen omaksi rakkaaksi lapsekseni. Mukavaa hommaa tuo oli pääosin kuitenkin tehdä tuota. Siinä tunsi elävänsä ja tekevänsä juuri sitä mistä tykkää ja mihin voi uppoutua tosissaan.


1860436.jpg

1860439.jpg