Oletko leikkinyt naamioleikkejä? Naamioleikit ovat aikansa mukavaa viihdettä. On hauskaa olla joku muu, tai olla peräti täysin tuntematon. Kasvoilla voi olla se aina hymyilevä naamio, tai alati mystinen tyyneys tai ihan kaikelle ja kaikille irvistävä pellenaamari. Naamioita on paljon ja joka lähtöön. Jokaiselle löytyy ihan varmasti tilanteeseen kuin tilanteeseen sopiva uusi naamio, jonka takana voi rauhassa piilotella ilman, että aidot tunteet näkyisivät ja pilaisivat ”tunnelmaa”.
 
On naamioita, jotka pyytävät rakastetuksi tulemista olemalla aina lempeitä ja ystävällisen näköisiä. On naamioita, jotka katsovat ylimielisin ilmein kaikkea tietäväisesti haluten kertoa, että minä tiedän, koska tieto on valtaa - epävarmuus ei. On naamioita, jotka näyttävät aina vihaisilta, jotta kukaan ei tulisi liian lähelle ja kenties pääsisi kurkistamaan naamion alle. Jokaisella naamiolla ihminen lopulta kuitenkin vain pyytää rakkautta.
 
Mitä ovat sinun naamiosi, sillä naamioita voi olla useita? Niitä vaihtelemalla voi valita, mitä ryhmää milloinkin haluaa vältellä, tai mihin ryhmään kuulua.
 
Haluamme kaikki tulla nähdyksi, mutta ehkä vielä enemmän haluamme tulla hyväksytyksi ja rakastetuksi.
 
NAAMARIT
 
Ei kukaan pakota naamareita
riisumaan - sielu vain huutaa
vapautustaan