Minulla on Unelman Tiellä-teos (pikkuinen sellainen) tehtynä ja tein siitä sivun facebookiin ja löytyy se bloginakin. No aloin nyt tekemään kakkososaa. Sivun seuraajille on hyvä tarjoilla säännöllisesti lisää hengen ravintoa ja se olikin hyvä syy alkaa luoda uutta ja välittää taas runoja ja pohdintoja unelmista ja elämästä.

Toistaiseksi runot on vanhoja, mut ajatukset niiden yhteydessä hyvin intuitiivisesti tuotettuja. Luotan aina, että kun alan kirjoittaa vilpittömin sydämin, mua autetaan. En kirjoita puutaheinää tai omasta päästäni. Näin uskon, siksi mun on tosi helppo tuottaa näitä. Luotan, ettei tekstit ole mitenkään mun varassa. Olen vain välikappale. Toivottavasti jollekin hyvälle. Sitä toki arvioin koko ajan, mutta toivon, etten siinäkään ole liian "tietäväinen". Mistä minä voin tietää, mitä joku juuri nyt tarvitsee. Joskus pieni lujuuskin sanoissa on paikallaan. Siis annan mennä. Rakkaudessa ja ilossa. Tässä uusin runopohdintani. Tämä on lyhyt, mutta jotkut tuppaavat venymään melko pitkiksi. Ehkä niitäkin tarvitaan. Kakkososassa on jo seitsemän pohdintaa. Katsotaan, montako niitä syntyy.

 

LUOPUMINEN

 

luopuminen vaatii uskoa uuteen

siihen, mikä ei vielä edes ole

 

nähdä näkymätön

uskoa uskomaton

elää elämätön

 

astua tyhjyyteen ja luottaa, että

siipien kantavuus testataan vain

lennon aikana

 

****************************************************

Mitä ovat unelmat? Sanoisin, että ne ovat sinun sisälläsi eläviä, mutta vielä näkymättömiä uskon ilmentymiä. Unelmat eivät tule eläviksi ilman sinun tekojasi, sinun uskoasi ja rohkeuttasi. Unelmien syntyminen näkyväksi pyytää sinulta myös luopumista jostain. Ehkä niistä monista uskomuksistasi, jotka kertovat tarinaa, joka on jo vanhentunut tai ollut tarua alusta asti. Uskomuksista, jotka ovat uskotelleet, ettet pysty, osaa tai ansaitse.

Ehkä joudut luopumaan omavoimaisuudestasi ja luottamaan vain elämän kantavaan voimaan tai miten haluatkin sitä kutsua. Ehkä vain alat tajuta, että nyt on nyt ja mikä on tärkeää hetkessä? Sinä elät, sinä hengität ja sinä voit nähdä sisälläsi kaiken tarvittavan unelman luomiseen.

Jäljellä on vain hyppysi lämpimiin tuuliin ja luottamus, että unelman siivet kantavat, jos niin on tarkoitettu.