Jos joku luuli, että en ole virkannut viime aikoina, vaan ottanut vain kuvia tai kuunnellut musiikkia, ei pidä paikkaansa. Olen virkannut kuin pieni eläin. Olen opetellut uusia taitoja, virkannut pipoja, kaulaliinoja, pörröpeitettä ja yhdet lapaset ja yhden laukunkin jälleen.

Pipot ja lapaset olivat yllättävän vaativia ja jouduin oikeasti ihan miettimään tekemisiäni. Lopulta onnistuin, kun en tehnyt ihan omasta päästä aluksi, vaan noudatin ohjeita. Yhden tai itseasiassa kaksi pipoa sovelsin ja nekin onnistuivat ihan hyvin. Toki ohjeen mukaan tulee yleensä parempaa ja huolellisempaa jälkeä, ainakin minulla vielä tässä aloittelijan vaiheessa. Olen kyllä päässyt jo aika pitkälle nopeassa tahdissa. Ei mene enää kauaa, kun voin kutsua itseäni jo ihan kelpo virkkaajaksi. Sellaiseksi perusosaajaksi. Jos tätä rataa jatkan, pääsen jo vuodessa sellaiseksi, näin uskon. Olen niin ahkera oppija :)  Asiantuntija olisi kiva olla, mutta se taitaisi vaatia jo koulutusta ja erityistaitoja.

Laitan kuvia, koska...kuka sen kissan hännän nostaa, jos ei kissa itse! :)  Noissa kuvissa värit eivät ihan vastaa todellisuutta, mutta kyllä ne sinne päin ovat. Siellä on lahjaksi meneviä juttuja ja sitten osan noista aion yrittää myydä kirpparilla edulliseen hintaan pois. Yksi kuva on keskeneräisistä töistä.

Koukussa ollaan, vaan minkäs teet.Olen helposti addiktoituvaa sorttia.

_DSC9808%20%282%29.jpg

Olen laittanut pariin pipoon kukan, vaikken itse olenkin enemmän jörö kuin hempeä pukeutumisen suhteen. Olen halunnut vain opetella kukan virkkaamista. Johonkin ne on sitten pitänyt laittaa, vaikka aika monta odottaakin vielä paikkaansa. Tämä pipo oli oma versio ilman sen kummempia ohjeita. Tein sen kohovirkkauksella, jolloin sain siihen tuollaisen joustokuvion. 

_DSC9807%20%282%29.jpg

Tässä punainen setti lahjaksi. Pipo jälleen sellainen oma sovellus. Lapasissa noudatin tarkasti Novitan ohjeita.

 

_DSC9809%20%282%29.jpg

Tässä myös lahjaksi menevä setti. Harmaa kaulaliina ja pipo(t). Varmaan siksi, että piti opetella ja arvioida lankojen

riittävyys eka pipon kohdalla. Tuo kaksivärinen on sitten se PRO.

_DSC9813%20%282%29.jpg

Tää on vaan semmonen ajankuluksi tehty huivi. Myyntiin.

_DSC9815%20%283%29.jpg

Tässä yksi laukku, joka tuli parissa tunnissa. Myydään pois kirpparilla, jos joku vaikka ostais. Se on ihan tukeva ja hauska.

_DSC9818%20%284%29.jpg

Tässä on tulossa tyttövauvalle pörröpeite. Se on viuhkakuviolla, mutta itseasiassa kuvio ei erotu juuri lainkaan.

Peite on kuitenkin tosi pehmoinen. Siihen vielä ehkä koristeeksi muutama kukka tai perhonen, niin tulee ihana.

Tänään aloitin huivin tekemisen tuon ylimmän pipon seuraksi.

_DSC9819%20%282%29.jpg

Ja tässä noviisin koukkukokoelma.