Poets of the Fallilta ilmestyy perjantaina uusi single Drama for Life ja uusi albumi Clearview julkaistaan kokonaisuudessaan 30.9.2016. Tämä on jännittävää, koska tämä bändihän on minulle hyvin rakas edelleen yli kahdeksan vuoden tuttavuuden jälkeen. :) Halusin jakaa tämän tiedon ja myös heidän Instagram-sivunsa, jossa on nyt juuri hieno lähtölaskenta menossa kohti perjantaita ja Drama for Lifen ilmestymistä. Pidän kovasti tuosta kuvasarjasta, se jotenkin hellii taiteellista puoltani. Olisiko viimeinen kuva sitten se sinkun lopullinen kansi? Ehkä. Joka tapauksessa hienoa työtä Poets! Ja sitten vain odottelemaan laskennan loppumista ja varsinaista palkintoa.

edit: Odotus on vihdoin ohi! Niin mahtavan rokkaava biisi hienolla lyriikalla (jota täytyy hiukan tutkistella tarkemmin) ja tuo video, jossa Markon liikekieli pääsee ihanasti oikeuksiinsa. Biisi muistuttaa Revolution Roulette albumin tyyliä ja siitähän minä tykkään, koska juuri siihen albumiin ja niihin biiseihin rakastuin ensimmäisenä silloin kahdeksan vuotta sitten. Tässä siis:

Drama for Life - biisi ja lyriikkavideo

Poets of the Fall - Instagram kuvat
 

edit. Poetseilta ilmestyi toinenkin video tähän samaan biisiin, ja kirjoitin jotain ylös myös siitä. Eli täällä:  Drama for Life (uusi video)