Juhuu, tänään tyttärellä on jazzlaulukilpailut täällä Hesassa tuossa Storyvillessa. Arvostettu kansainvälinen kilpailu http://www.ladysummertime.com on kyseessä ja tämä tämäniltainen on suomen karsintakilpailu. Olen luonnollisesti ihan täpinöissä ja onnellinen, että tyttö yleensä pääsi mukaan. Tämä on hänelle hieno kokemus uran kannalta, saada kilpailla ja kokeilla siipiään silläkin tavalla. Yhden voiton hän on saanut aikoinaan Argentiinan vaihto-oppilasvuotenaan. Voittivat paikallisen bändin kanssa bändikilpailun siellä ja pääsivät radioonkin esiintymään Hymy Tyttäreni on kyllä niin mahtava esimerkki eteenpäinpyrkivästä ja hyvin selkeästi elämäntiensä tunnistavasta nuoresta ihmisestä.

Ostan hiukan kuohuviiniä ja valkkaria, joista yöllä kumoamme sitten osan, kävi miten kävi. Tyttö ei ole edes jazziin panostanut aiemmin hirveän paljon, vaikka hänestä pop-jazz-laulunopettaja tuleekin. Hän on lähinnä soul- ja blues-laulaja, mutta niin vain demojen perusteella hänet valittiin kahdeksan huippulaulajan joukkoon jazzkilpailuihin. Se kertoo  paljon hänen erityisyydestään ja kyvystään vangita kuulija koskettavalla tulkinnallaan ja kyllä hänen äänensäkin on ihan jotain uniikkia. Minusta yksi parhaita meidän maassamme. Ja minähän olen täysin objektiivinen tässä arviossani. Vai enkö muka ole??

Hänestä kuullaan vielä ja ihan oikeasti aika piankin, sillä hänen bändinsä Orrin single tulee kauppoihin kesällä. Voi että mää oon sit ylpee mami :)))