En tajua, miten jonkun ihmisen ääni voi olla noin puhutteleva?

Lisäksi herkullinen, makoisa, suussa sulava, pehmeä, karhea, kiihkeä, keveä, syvä, taipuisa, soinnukas, musikaalinen, värjyvä (joskus ärjyvä), raaka, raikas, riipaiseva, runollinen, rohkea, rakastava, puhdas, aito, uniikki, upea, uljas, ennakkoluuloton, lempeä, luova, lumoava, vainoava, vapiseva, valloittava, vapaa, villi, viehkeä, vangitseva, vakuuttava,....aaaaah....tästä ei tule loppua...HURJA....haluttava...ups....:-))

Ettepä tiedä kenestä puhun...

Kannattaisi kyllä kuunnella häntä...mikäli omistatte yhtä hyvät äänen vastaanottimet kuin minulle on suotu :)) Toki meillä jokaisella on omat suosikkimme ja niinhän pitääkin olla. Musiikkia kun on tarjolla niin hirvittävän suuri määrä. Jokaiselle löytyy kuulija ja jokaiselle kuulijalle se oma mielimusikantti.

Ei voi mitään, olen pitänyt kuuntelutaukoa välillä ja kun palasin testaamaan sen vaikutuksia, totesin, ei mitään muuta vaikutusta kuin entistä herkistyneempi kuuloelintoiminto. Wauh...aika hyvä juttu.  Eli hiljaisuudellakin on merkityksensä. Löytyy ikään kuin uutta tilaa aistia tarkemmin ja puhtaammin kaikki kaunis, mitä meille tarjotaan. Ja sitähän tarjotaan joka puolella, vähän liikaakin. Siksipä pidän välillä taukoja, jotta ymmärtäisin paremmin kauneuden merkityksen ja löytäisin myös erottelukykyni uudelleen. Liika on liikaa, se puuduttaa, oli se sitten rumuutta tai kauneutta. Vähän mutta hyvää, siinäpä hyvä motto myös musiikin suhteen ainakin silloin tällöin.