Nimittäin virkkasin itselle herttaisen neuletakin. Ikävä kyllä siitä tuli hiukan pieni. En aina muista, että olen nykyään pari, kolmekin numeroa isompi kuin esimerkiksi seitsemän vuotta sitten, jolloin olin kokoa M tai 38. No, kyllä tuo päälle mahtuu, mutta on sellainen "kinttana". Täytyykin ottaa tuosta motivaatiota ja alkaa hiukan katsella mitä suuhunsa pistää.

Hauskaa... tai "hauskaa ja hauskaa" tuossa oli se, että langat loppuivat kesken ja kun tilasin samaa lankaa verkkokaupasta, sain kyllä samaa tuotetta, mutta eri sarjanumeroista, joten sen väri olikin huomattavasti haalistuneempi. No, tein kuitenkin sillä loppuun, eli hihat ja yläosa näyttävät sellaisilta auringossa ja käytössä haalenneilta. Ei haittaa, tämä oli vain kokeilu. Halusin haastaa itseäni ja onnistuin siinä hyvin. Seuraavaksi teen tummanharmaasta langasta lyhyemmän jakun. Ja eri kuvioinnilla. Virkkaaminen on vaan niin mahottoman mukavaa.

Ohjeethan otan yleensä noista hienoista tutorialvideoista youtubesta. Tämän ohje on TÄÄLTÄ. Video kakkosta ei sitten ollutkaan, joten jouduin tekemään jakun loppuun kirjallisia ohjeita noudattaen ja se oli hyvin vaikeaa. Lopulta jouduin monessa kohtaa vain "luovimaan" oman tuntemukseni mukaan. Onnistui sekin silti. Tein jopa levennyksen tuohon etuosien reunoihin ihan vaan omasta päästä. Näin sain jakusta sellaisen, että se juuri ja juuri sopii päälleni. :D Hupaisaa.

Tuossa videolla on ihan erilainen lanka kuin mulla. Itse käytin paksuhkoa puuvillalankaa. Siksi oma jakkuni ei "laskeudu" ihan yhtä sievästi, eikä myöskään jousta niin paljoa. Mutta hyvä se on, kunhan saan muutaman kilon tiputettua... Toivossa on hyvä elää.

vie1.jpg