Tulipa oltua Virgin Oilissa Hesassa tyttöjen kanssa ja huh heijaa sitä ilonpitoa ainakin omalta osaltani. Minä porukan seniorina olin luultavasti se kaikkein vähiten "aikuinen" taas kerran, eikä kai siinä muuten mitään pahaa ole, mutta eilen jouduin sitä ilottelua parantelemaan lähes 15 tunnin yhtämittaisilla "päiväunilla"!! Haloo...!! Nyt olenkin sitten lähdössä töihin, täytyy myöntää, olo on hiukan omituinen. Mihin katosi lauantaipäivä. En käynyt edes netissä koko päivänä ja sitä voidaan pitää jo ääri-ilmiönä minule. Eilinen aamu oli TUSKAA, matkustaminen  KIDUTUSTA, mutta kotiinpaluu suuri HELPOTUS ja vuoteeseen kaatuminen autuuden HUIPPU.

Olin siis siellä kauan odotetulla Poets of the Fallin keikalla ja aivan yhtä ihanaa oli kuin aina ennenkin. Kuvia en juurikaan ottanut, en taaskaan halunnut tuhlata aikaa siihen, vaan halusin vain nauttia musiikista, pojista ja ystävistä siinä lähellä. Tapasin muitakin samanhenkisiä tyyppejä ja tuntui hyvältä sekin. Ihanaa kuinka musiikki yhdistää. Olimme kuin yhtä suurta, hiukan sekopäistä perhettä, varsinkin me "ensirakkauden" sylissä vielä kellistelevät onnelliset ja puhtoiset fanivauvat.

Keikka oli yhtä huumaa, jotenkin en nyt edes muista siitä paljoa...(mistä lie johtuu?) Iloliemestäkö, eturivin paikastako vai liian kauan sisällä muhineesta odotuksen täyttymisestä? Varmaan kaikista tasapuolisesti.  Olin kyllä ihan ylimaallisessa hekumassa ja siitä tunteesta ei tahtonut päästä irti edes keikan jälkeen. Oli sellainen fiilis, että se pitää päästä purkamaan johonkin konkreettiseen kohteeseen. No, sitäkin yritin, mut huonolla menestyksellä...luojan kiitos. Voi poloiset baarimikot ja satunnaiset kivat miehet, jotka tielleni eksyivät.

Kiitos Jaana ja Kisu!!! Teidän kanssanne ilta oli just sitä, mitä fanittelun pitääkin olla. Yhtä suurta tunteiden juhlaa alusta loppuun iloisella bailumielellä. Tämähän me otetaan uusiksi. Toivon mukaan mahdollisimman pian. Kiitos Kisu kuvista blogissasi. Mainioita ovat!!

Palaan tähän aiheesen vielä myöhemmin...nyt pitää olla AIKUINEN ja mennä töihin ansaisemaan lisää keikkarahaa.