Oletteko koskaan miettineet, miten suuri merkitys myönteisellä palautteella on jaksamiseen, motivaatioon ja onnellisuuteen. Ilman sitäkin pärjää, jos omistaa erittäin vahvan itsetunnon ja sisäisen kokemuksen oman itsensä arvokkuudesta sellaisena kuin on, mutta ei se helppoa ole.

No, minä ainakin tarvitsen palautetta ja huomiota. Paljon tulee negatiivista palautetta, kun on syntynyt tällaiseksi hiukan erikoiseksi tyypiksi. Hajamieliseksi ja hitaaksi toisinaan. Mutta tänään sain hyvääkin palautetta, runokirjastani nimittäin ja se teki mieleni tosi iloiseksi. Lukija oli todella paneutunut lukemaansa, lukenut ajatuksen kanssa ja antoi palautteen hyvin vakaalla äänenpainolla. Tässä jotain siitä:

"On virkistävää kirjaasi lukiessa edetä sivu sivulta ja seurata mahtavia assosiaatioita. Ne ovat älykkäitä, eivät ns. löyhiä. Kirja ei päästä lukijaa otteestaan koskettamatta sisintä."

Wau...Yllättynyt

Lisäksi hän kehui huumoriani ja "hulluuttani"...hehe. Mahtavaa!!

Enkeleitä siis on vieläkin. Olin nimittäin tämän tarpeessa kovastikin. Luovuus on ollut nollassa työtaakan keskellä, mutta nyt alkaa taas tehdä mieli kirjoittaa. On upeaa ja liikuttavaa voida koskettaa ihmisiä ajatuksillaan. Siksihän julkaisin nämäkin runot, vaikka ne pääasiassa itseäni varten kirjoitin aikoinaan. Toivoin voivani antaa muillekin jotain sitä samaa, mitä itse olin runojeni kautta löytänyt. Rauhaa, tunteiden rikkautta ja rakkauden kokemuksia.