Poets Of The Fallin uusi video Love Will Come To You on ilmestynyt. Video on kaunis, toivorikas ja koskettava, kuten on myös biisikin, mutta minulle tuo toiveikas sanoma tuntuu nyt liiankin kipeältä (jopa kiusaavalta) ja sitä on tällä hetkellä täysin mahdoton yrittää sovittaa omaan elämään. On niin paljon helpompaa ja turvallisempaa olla toivomatta mitään, olla olematta rohkea, olla avaamatta sitä ovea, josta kukaan ei kuitenkaan uskalla astua sisään. Jos rakkautta on kokenut hyvin vähän omassa elämässään konkreettisella tasolla, on vaikea ottaa vastaan tuollaista sanomaa mikä biisissä on. Pikemminkin oma yksinäisyys vain korostuu sen rinnalla. Sellaista se on, kun on masentunut ja elämä kaiken kaikkiaan on ollut aika raskas polku jo alusta saakka.

Toki elämässä, minunkin elämässäni on paljon asioita, joissa rakkaus näkyy, on pieniä suuria arjen asioita, lämpimiä muistoja, ihmeellinen luonto, ystävät, minä itsekin ja tämä ainutkertainen hetki. On uusia alkuja, mutta niitäkin sävyttää aina minun sisälläni asuva loputtomalta tuntuva suuri suru, johon alan jo hiljalleen kyllästyä.

Kiitos kuitenkin tästä kauniista, rakkauden täyteisestä laulusta. Kyllä tämä joskus lohduttaakin, ihan pikkuriikkisen ainakin. :)

Linkki videoon alla:

Love Will Come To You