Aivan ihmeellistä, heräsin tänään jo ennen yhdeksää aamulla, kun loman aikana pääosin olen herännyt iltapäivän puolella vasta. Ehkä töihinpaluu pistää väkisinkin rytmiä uusiksi. Alitajunta tekee työtään.

Lomainventaariota voisi tehdä hiukan. Tai oikeastaan mietin herätessäni sitä, miten paljon elämäni tai elämänasenteeni on muuttunut viimeisen puolen vuoden aikana. On tapahtunut paljon hyvää, kivaa ja mukavaa :) Ja itsekin olen muuttunut niiden hyvien ja kivojen asioiden myötä ehkä hyvemmäksi (paremmaksi?) ehkä en...mutta jotain on tapahtunut. Halu elää täysillä, niin täysillä kuin se tässä hetkessä minulta onnistuu. Huomenna voin ehkä elää vielä enemmän ja lujemmin. Mutta aina täytyy mennä sen hetkisten kykyjen ehdoilla, vaikka uskonkin, että kykymme ovat lähes rajattomat. Niiden löytäminen vain vie aikaa.

Laitoin kirjani eteenpäin. Eli pian se painetaan ja suuri menestys alkaa...öhöm... Oikeasti tärkeintä tässä projektissa oli se, että toteutin yhden unelmani, joka oli kirjan julkaiseminen, menestys onkin sitten oma juttunsa. Siihen tarvitaan HYVÄ kirja ja paljon markkinointia ja hirveästi hyviä, kannustavia ja auttavia ihmisä rinnalle. Lisäksi tarvitaan paljon hyvää itsetuntoa ja uskoa omaan kirjaan, omaan asiaan. Tuo loppupuoli vaatii vielä paljon työtä. Mutta silti yksi unelma on toteutettu. Onhan sekin jotain.

1817978.jpg

                   Kohti uutta