Olen yllättynyt positiivisesti siitä, kuinka "suuren" suosion kirjani (esittely täällä)  on saanut työpaikallani. Suuri suosio tarkoittaa alle kymmentä myytyä kirjaa yksikössäni tähän mennessä :)) (meillä on kohtuullisen pieni työyksikkö). Silti sekin on enemmän kuin kuvittelin, eikä ole tarvinnut edes juurikaan mainostaa. Sana vain kiertää kivasti ja ihmiset haluavat ostaa kirjan  ja tutustua työkaverin "salattuun" maailmaan. Olen oikeasti hyvin onnellinen siitä, sillä en odottanut, että kukaan työpaikalla innostuisi. Ajattelin jopa salata tämän puolen itsestäni, mutta onneksi en sitä tehnyt, sillä niin paljon olen saanut uskoa omiin kykyihini lisää noiden uskollisten ystävieni kautta.

Kyseessähän on runoteos, ja runot eivät moniakaan kiinnosta, mutta toki minun elämäni ja ajatusmaailmani näyttää kiinnostavan. Pääseehän tuon kirjan välityksellä ikään kuin tirkistelemään sieluni syvyyksiin, niin henkilökohtaisissa tunnelmissa se on syntynyt. Lisäksi saamani palaute on pelkästään myönteistä, jopa yllättynyttä. Tänään taiteellinen seniorilääkärimme, joka tapaa lausua kuuluisien runoilijoiden runoja eri tilaisuuksissa, innostui kehumaan kirjaani monin erilaisin ilmauksin ja sai mut kyynelehtimään onnesta. Hänkin osti sen heti omakseen. Kuulemma ihan lausuttavaksikin sopivia runoja sieltä löytyy. Olen niin otettu!! Ja kiitollinen kaikille, jotka haluavat tukea ja kannustaa eteenpäin tällä uudella saralla. Kirjoittaminen jatkuu ja mielessäni on jo uusi teos. Näin sieluni silmillä jo sen kirjan yhden sivun ja mielessä alkoi itää sen idea. Runoja ehkä...mutta myös jotain muuta. Enemmän sitä muuta.

Niin, eihän tämä mikään vuoden bestseller ole, mutta en minä niin kuvitellutkaan. Tärkeintä oli saada kirjoittaa ja saada se tuotos raameihin. Vähän kuin oma maalaus tai ryijy on kiva laittaa seinälle tai antaa lahjaksi.

Mutta HUOM! Tämä on myös mainio lahjaidea sille ystävälle tai sukulaiselle, jolla on jo kaikkea, ja joka osaa arvostaa raikasta, uutta ja konstailematonta elämänkuvausta. Olikos tämä nyt joku mainos?? No olihan se. Ja eikun ostoksille Bodin tai jonkun muun nettikirjakaupan hyllylle :) Minultakin voi ostaa, saapi paljousalennuksen. Ja tervemenoa myös Helsingin kirjamessuille; minunkin kirjallani on kunnia olla siellä paikanpäällä Bod:n osastolla.