Uskaltauduin uudelleen mielibändini uuden levyn äärelle. Eilisestä viisastuneena otin järjen mukaan ja yritin pitää tunteet kurissa. Hehe. Helpommin sanottu kuin tehty. No, joka tapauksessa ajattelin vain hiukan ennen nukkumaanmenoa kuunnella, mutta nyt olen istunut tässä tietokoneen ääressä kuulokkeet korvilla kohta 2.5 tuntia. Ihana huomata, kuinka löydän koko ajan uutta noista biiseistä. Ihastun joka kuuntelukerralla jokaiseen kappaleeseen enemmän. Mihin tämä rakkaus oikein johtaakaan?

Olen viimeisen tunnin veivannut melkein koko ajan tätä yhtä ja samaa biisiä nimeltään Angel. Tää on vaan niin ihana. Näen sieluni silmin valkoiset hevoset juoksemassa laitumella ja koen itseni ratsastajaksi. Mikä vapauden ja onnen tunne. Tässä biisissä osataan niin hyvin tuoda esiin kaipaus ja sille antautuminen. Mikä riemu siitä syntyykään, kun annat tunteen lopulta vain viedä ja antaudut rakkaudentunteelle ilman estoja. Tuo kertosäe on täynnä sitä riemua ja onnen huumaa. Se oikein räjähtää...lähdet lentoon, ja voit suudella kolibrin siipisulkia lennossa, hajoat miljooniksi valohiukkasiksi ja lopulta otat vielä enkelinkin hahmon, jotta pääset rakkaasi luo. Huikeaa!! Miten hienoa ja romanttista voi laululyriikka parhaimmillaan olla. Tuo mun suomennus tosin latisti sen...:) Mut tuo kertosäe kuvaa niin just sitä fiilistä. Sitä kun rakastaa niin että melkein sanat loppuu, muttei ihan, vaan löytyykin ihan uusi tapa ilmaista tuo tunne. Tää biisi loppuu vähän samalla lailla kuin Clear Blue Sky. Eli seinään. Koen sen niin, et kun tarpeeksi korkealla käydään,kuten tässä biisissä tehdään, tullaan myös alas nopeasti. Mut tää oli vain yksi ajatus.

Voi Marko, miten hyvin osaat ilmaista noita suuria tunteita lyriikoissasi ja tän biisin sovitus tukee tekstiä niin upeasti. Tässä on voimaa niin hurja määrä. Voin tuntea nuo tunteet omassakin sydämessäni. Ne tuntuvat täysin tutuilta. Tuntuu, kuin olisin tuossa biisin sisällä, kuin olisin osa tuota kaikkea mahtavaa kokemusta ja niinhän minä olenkin. Minä olen, koska rakastan. <3

Angel by Poets of the Fall